De natuurlijke ondergrond van de gewenste locatie biedt niet altijd de juiste basis voor een evenement. Door eenvoudig aanvullend een vloer bij uw tent te huren, maak je de accommodatie helemaal compleet. Zo past ook de ondergrond volledig bij de sfeer van de tent en hebben alle gasten een veilige dansvloer. Wij kunnen je voorzien van verschillende vloeren. Voor elke type ondergrond hebben wij een oplossing.

Vlondervoer

De vlondervloer is geschikt voor iedere tent. De droge houten ondergrond wordt direct op gras of steen geplaatst. Oneffenheden in het terrein zijn geen probleem voor de vlondervloer, deze houten vloer geeft de tent een gezellige sfeer.

bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-ceremonie-tuinfeest-Bergen op Zoom-flextent-7,5x15,0 meter-styling-bloemen-trouwen in eigen tuin-bruiloft-buitentrouwen

Systeemvloer

Wanneer de grond op de gewenste locatie een hoogteverschil heeft, maken wij vaak gebruik van een systeemvloer. Het eindresultaat is een stevige, vlakke en egale vloer. Door de solide constructie kan het vloersysteem makkelijk en egaal geplaatst worden, welke zoveel mogelijk waterpas wordt aangelegd.

bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-ceremonie-heater-flextent-10,5x10,5 meter-styling-trouwen-hippiefish-zandvoort-trouwen op het strand

Heb je interesse?

Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

Offerte aanvragen