Jouw bruiloft is niet compleet zonder stijlvolle aankleding en toebehoren, daar helpen wij je graag bij. Van sfeervolle vloeren en kachels, tot romantische verlichting een aankleding. Samen maken wij jouw bruiloft onvergetelijk!

Kachels

Een bruidstent biedt dan wel volledige beschutting tegen wind en regen, maar de tent biedt slecht gedeeltelijk dekking tegen de kou. Met een kachel houd je gasten warm tijdens jouw bruidsfeest.

bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-privéfeest-tuinfeest-haarlem-rico-verhoeven-koolhaasconcepts-aankleding-verjaardagfeest-flextent-75x15-meter-flame-heater

Vloeren

De natuurlijke ondergrond van de gewenste trouwlocatie biedt niet altijd de juiste basis voor de bruiloft. Door aanvullend een vloer te huren, maak je jouw bruiloft helemaal compleet.

bruilofttenthuren-vlondervloer-Rotterdam-houten-vloer-ondervloer-evenementen-vloer-röder-vloer-tentvloer

Verlichting

Het gebruik van licht is bepalend voor de sfeer van jouw bruiloft. Wij bieden een breed scala aan verlichting, van kleine sfeerlampjes tot volledige tentverlichting. Zo creëer je gemakkelijk de gewenste romantische setting.

bruilofttenthuren-bruilofttent huren-bruiloft temt huren-luxury dream tent- sailcloth tent-verlichting-prikverlichting-prikkabel-vlondervloer-heaters

Aankleding

Aankleding is een essentieel onderdeel van jouw bruiloft, met behulp van aankleding creëer je de gewenste sfeer. Dankzij onze ervaren toeleveranciers kunnen wij jouw bruiloft van iedere gewenste stijl voorzien.

Droom Wedding

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!