Onze jarenlange ervaring in het op- en afbouwen van tenten biedt de perfecte basis voor elk bruidsevenement. Het stelt ons in staat om elke bruidstent tot in de puntjes te verzorgen. Wij zien het als onze missie om jouw bruiloft zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Daar zetten wij graag een stapje harder voor. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Onze ambitie

Kwalitatieve, veilige en sfeervolle tenten; dat is onze ambitie. Middels onze jarenlange ervaring in de organisatie van de mooiste tentevenementen kunnen wij immers van een gedegen, maar vooral eerlijk, advies voorzien. Ook voor jouw bruiloft. Wij zijn altijd eerlijk over de mogelijkheden en checken eerst zorgvuldig de locatie voordat wij aan de slag gaan. Wij werken enkel met materialen van de beste kwaliteit en onze tenten worden altijd schoon en in een goede staat aangeboden. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk, ons professionele en vakbekwame personeel staat altijd klaar om te helpen. Wij begrijpen dat stijl bepalend is voor de gewenste sfeer, het is een kernwaarde binnen ons handelen. We zullen niet rusten voordat je helemaal tevreden bent.

Droom Wedding

Waarom kiezen voor Bruilofttenthuren.nl?

 • Wij garanderen goede communicatie.
 • Wij hebben professioneel en vakbekwaam personeel.
 • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de tenten branche.
 • Wij checken de gewenste locatie voordat we aan de slag gaan.
 • Wij geven altijd een eerlijk advies op de mogelijkheden op locatie.
 • In overleg met de klant verzorgen wij de op- en afbouw van de tent.
 • Wij werken met materialen van zeer goede kwaliteit.
 • Onze tenten zijn voorzien van erkende keurmerken voor brandveiligheid en windbelasting.
 • Onze tenten worden schoon en in een goede staat aangeboden.
 • ring

  Het ‘Wauw’-moment

  Het is ons doel om je een ‘Wauw’-moment te laten beleven. Wij streven naar een bijzondere dag die niet snel vergeten zal worden. Wanneer de tent eenmaal is opgebouwd op de gewenste locatie, dient deze jouw verwachtingen te overtreffen. Zo maken we van jouw bruiloft een droombruiloft.

  nederland

  Bruilofttenthuren.nl door heel Nederland en ook deels in Europa

  Wij verzorgen tenten op diverse bruiloften. Van kleine en intieme ceremonies tot grote uitbundige bruidsfeesten. Wij gaan op pad door heel Nederland – en zelfs delen van Europa – om onze tenten op- en af te bouwen. Zelfs op de meest uitdagende plekken/terreinen zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

  Tevreden klanten aan het woord

  bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-ceremonie-flextent-7,5x15,0 meter-styling-trouwen-hippiefish-zandvoort-trouwen op het strand

  Super blij met Bruilofttenthuren.nl!!! Afgelopen zomer een geweldig feest gehad, onder een prachtige stretchtent met de perfecte houten palen. Gerben is eerst een keer komen kijken, had een goed advies en ze maken waar wat ze beloven!! Echt een aanrader

  Sandra Atzara

  Afgelopen zomer een geweldig feest gehad, onder een prachtige stretchtent met de perfecte houten palen. Gerben is eerst een keer komen kijken, had een goed advies en ze maken waar wat ze beloven. Echt een aanrader!

  Fam. van Duijn

  Diverse tenten op verschillende evenementen!

  Wij hebben een tent voor elke bruiloft! Weet je nog niet helemaal hoe jouw bruiloft eruit moet komen te zien? Neem een kijkje in ons portfolio!

  bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-privéfeest-tuinfeest-haarlem-rico-verhoeven-koolhaasconcepts-aankleding-verjaardagfeest-flextent-75x15-meter-flame-heater Droom Wedding bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-ceremonie-flextent-10,5x10,5 meter-styling-trouwen-hippiefish-zandvoort-trouwen op het strand

  Voor jou een vraag voor ons een weet.

  We helpen je graag!

  Wil jij graag contact opnemen? Vul dan het contactformulier in. We zullen snel reageren. Direct een vraag stellen? Klik dan rechtsonder op het WhatsApp icoon.

  Contactformulier