Een boogspant aluhal biedt veel ruimte voor je bruiloft!

Grote trouwtent nodig?

De Aluhal is een tent voor 75 -500 personen

Heb jij een grote trouwtent nodig voor een trouwceremonie of een groot trouwfeest? Onze aluhal is een volledig doorzichtige feesttent met extra mogelijkheden zoals een vloer, decoratie of verwarming. Wij kunnen een compleet evenement voorzien van verschillende feesttenten zoals de Aluhal in combinatie met onze stretchtent en sailcloth tent.

Alphatentevent-Amsterdam-Schiphol-Samsung Nederland-boogspant aluhal-alutent-zwaarlastvloer-systeemvloer-houtenvloer-tapijttegels-transparante kopgevel-lichtletters-djbooth

Boogspant alutent huren?

Transparante Bruiloft Tent

De transparante Alutent is een goede keuze als je op zoek bent naar een transparante tent. Het dak loopt door de boogspant rond, wat de tent een luxe uitstraling geeft. De Alutent biedt veel vrijheid met als voordeel dat deze tent geen midden-palen heeft waar je rekening mee hoeft te houden. Hierdoor kan je de ruimte van de alu tent optimaal benutten. Ook de hoogte van de Alutent werkt in zijn voordeel waardoor een verhoogd podium geen enkel probleem geeft. De Aluhallen van Bruilofttenthuren voldoen aan alle veiligheidsnormen conform NEN8020-41. Wij kunnen je voorzien van een bouwboek op aanvraag!

Onze Pagodetenten kunnen op handige wijze gekoppeld worden aan de Aluhaltent. Op deze manier kan je volledig naar wens je locatie samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een pagode voor de ingang, een aparte garderobe, omkleedruimte of de cateraar voorzien van een eigen plek waar ze droog jullie maaltijden en hapjes kunnen voorbereiden.

De aluhal tenten zijn goed in te zetten voor bruiloften, maar uiteraard ook voor festivals, evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloftentuinfeesten en vele andere bijzondere evenementen. Zoals je merkt is het een veelzijdige tent met vele opties, maar heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Waarom kies jij voor een boogspant alutent van Bruilofttenthuren?

 • De tent is voorzien van brandwerend materiaal.
 • De tent heeft een stevig aluminium frame.
 • De tent is wind- en regenbestendig.
 • Onze aluhallen voldoen aan alle veiligheidsnormen NEN8020-41.
 • Zowel in witte als transparante wand- en dakzeilen leverbaar.
 • Onze tenten zijn voorzien van een bouwboek.
 • Tent Afmetingen

  • Beschikbare tentbreedte:
   5,0 – 8,0 – 10,0 – 15,0 mtr
  • Te verlengen met: per 5 mtr.
  • Beschikbare kleuren: Wit/Transparant

  Sfeerproeven!

  Wij geven graag wat inspiratie middels onze voorgaande projecten. Zo heb je al een goed inzicht van de mogelijkheden.

  Alphatentevent-Bruilofttenthuren-Nijkerk-Landgoed de Salentein-Luxury Dream Tent-afmeting 10x16 meter-oppervlakte 135m²-bruiloft-styling-diner styling-prikverlichtingvlondervloer Bruilofttenthuren-Bruilofttent huren-Haarlem-flextent-afmeting 10,5x15,0 meter-buitenbruiloft-vlondervloer-sfeerverlichting Alphatentevent-Amsterdam-Schiphol-Samsung Nederland-boogspant aluhal-alutent-zwaarlastvloer-systeemvloer-houtenvloer-tapijttegels-transparante kopgevel-lichtletters-djbooth

  Is dit de tent die je zoekt?

  Wij komen graag met je in contact om je te helpen met kiezen, of om gewoon even mee te denken. Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met je op.

  Offerte