Wij kunnen tevens ook helpen met aanvullende techniek voor in de tent, zo ook de verlichting. Het gebruik van licht is zeer bepalend voor de sfeer van een bruiloft. Een goede verlichting is essentieel bij het creëren van een speciale sfeer. Wij bieden een breed scala aan verschillende verlichting. Zo creëren wij gemakkelijk een gewenste sfeer en ambiance op jullie speciale dag.

Bruiloft tentverlichting

Tentverlichting is verlichting dat naadloos aansluit op onze tenten. De verlichting kan volledig naar wens worden samengesteld, zo zorg je gemakkelijk voor de juiste sfeer en thema op jullie bruiloft. Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-luxury dream tent-10x27 meter-bovenaanzicht-bedrijfsevent

Sfeerverlichting / Prikverlichting

Een sfeervolle bruiloft vraagt uiteraard voor warm witte feestverlichting. Het warme licht, van bijvoorbeeld een lichtbolletjesslinger, geeft een intieme en feestelijke sfeer en is zéér gemakkelijk in gebruik. De prikverlichting kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, op de grond worden geplaatst, of bijvoorbeeld ook het terras sfeervol verlichten. Wij kunnen de prikverlichting in verschillende lengtes aanbieden.

Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-verwarming-heater-Schiphol-Amsterdam-Samsung-flextent-7,5 x 20,0 meter-bedrijfsevent

Hebben jullie belangstelling in sfeervolle verlichting in en rondom de bruiloft tent?

Wij komen graag met jullie in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met jullie op.

Offerte