Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Alles moet kloppen, ook de tent. Met een sfeervolle tent maak je jouw trouwfeest nóg gezelliger. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in bruidstenten, wij kunnen jouw bruidstent tot in de puntjes verzorgen.

Luxury Dream Tent

Door de luxe uitstraling, is de Luxury Dream Tent de perfecte match voor jouw bruiloft. De luxe stijl, klassieke details en elegantie maken samen de ultieme outdoor tent.

bruilofttenthuren-bruilofttent huren-bruiloft temt huren-luxury dream tent- sailcloth tent-prikverlichting-10x16 meter-bruiloft setting-diner setting-tafelstyling-tentstyling

Flextent

De moderne en sfeervolle uitstraling maken de flextent de basis van jouw gedenkwaardige bruiloft. Door de flexibele opbouw zijn er eindeloos veel verschillende opstellingen mogelijk.

Droom Wedding

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Wat voor feest ga jij geven?

bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-flextent-stretchtent-bohemian-wedding-buiten-trouwen-trouwen-onder-een-tent-say-yes

Bohemian bruiloft

Bohemian bruiloften zijn razend populair. Niet gek, de wilde bloemen, rijke kleuren en sfeervolle lampjes maken het een romantische droombruiloft! Een Bohemian bruiloft kenmerkt zich door eenvoud en een ontspannen sfeer. Het is een intieme bruiloft in de buitenlucht.

bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-ceremonie-flextent-7,5x15,0 meter-styling-trouwen-hippiefish-zandvoort-trouwen op het strand

Strand bruiloft

Met je blote voeten in het zand het jawoord geven aan je geliefde: strand bruiloften zijn niet voor niets enorm populair, het is een unieke ervaring. Zou jij ook op het strand willen trouwen? Graag geven wij jou tips voor het organiseren van eens strand bruiloft. Zo maak je van jouw strand bruiloft een onvergetelijke dag!

Sfeerproeven? Doe inspiratie op!

Weet je nog niet helemaal hoe jouw bruiloft eruit moet komen te zien? Uit onze voorgaande bruiloften kun je inspiratie opdoen!

bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-ceremonie-flextent-7,5x15,0 meter-styling-aankleding-trouwen-hippiefish-zandvoort-trouwen op het strand Droom Wedding Droom Wedding