Een stretchtent is geschikt voor elke bruiloft!

Of je nu een receptie, trouwerij of jubileumfeest organiseert; Stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Door de moderne en sfeervolle uitstraling zijn zij de basis van ieder gedenkwaardig evenement. De Flextent is een stretchtent  en kenmerkt zicht door de zeer flexibele mogelijkheden van de opbouw van de tent. Hierdoor zijn er eindeloos verschillende opstellingen mogelijk. Zo is een stretchtent volledig naar eigen wens aan te passen. Het is mogelijk om meerdere Stretchtenten met elkaar te verbinden en de tent kan van een passende vloer en inrichting worden voorzien. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bruilofttenthuren-Noordwijk-Nomade Beach House-flextent 10,5x10,5 meter-wedding-bohemian style

Stretchtent huren voor je bruiloft?

De Stretchtent is de ideale stretchtent voor op het strand, dakterras, kasteel, landgoed, restaurant, park of boerderij; dit type tent is voor iedere bruiloft een ideale oplossing! Het aanpassingsvermogen van een stretchtent is enorm, ongeachte de locatie of het seizoen. Zo kunnen er bij regenachtig weer zijkanten om te tent geplaatst worden en is de Stretchtent volledig waterdicht zodra hij opgezet is. Door het gebruik van innovatieve technieken kunnen wij waterdichte naden van de tent garanderen. Zo blijft het evenement te allen tijde warm en droog.

De veiligheid van het evenement en alle gasten is enorm belangrijk, dat weten wij als geen ander. Daarom voldoen al onze tenten aan specifieke nationale en internationale brand-, bouwkundige- en veiligheidsnormen speciaal opgesteld voor tijdelijke buitenconstructies. Zo zijn wij in staat om tenten op te zetten in openbare ruimten en bieden wij certificering bij iedere installatie. De stoffen van de flextenten zijn erg sterk, bevatten brandvertragende stoffen en UV-stabilisatoren om de zon te blokkeren.

Waarom kies jij voor een Stretchtent van Bruilofttenthuren?

 • Wij werken met de beste kwaliteit Stretchtent in de markt.
 • Onze Stretchtenten zijn gecertificeerd en voorzien van een bouwboek.
 • De tenten zijn wind en water bestendig.
 • De Stretchtent zijn brandwerend.
 • De tent voorziet de locatie van een spectaculaire uitstraling.
 • Sfeerproeven?

  Wij geven graag wat inspiratie middels onze voorgaande projecten. Zo heb je al een goed inzicht van de mogelijkheden.

  Bruilofttenthuren-Bruilofttent huren-stretchtetn-Haarlem-aankleding-tuinfeest Bruilofttenthuren-Bruiloft tent huren-stretchtent-Haarlem-birthdayparty-tuinfeest Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-Droom Wedding-Utrecht-bruiloft-wedding-wij trouwen niet feest-flextent-vlondervloer

  Stretchtent afmetingen

  • Beschikbare formaten: 5,0×07,5 / 10,5×10,5 7,5×10,5 / 10,5×15,0 7,5×15,0 / 10,5×20,0 / 15,0×20,0
  • Beschikbare kleuren: Chino/zand
  • Indicatie aantal personen: 20 – 400

  • Onze tenten zijn koppelbaar waardoor andere en grotere maten mogelijk zijn.

  Is dit de tent die je zoekt?

  Wij komen graag met je in contact om je te helpen met kiezen, of om gewoon even mee te denken. Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met je op.

  Offerte aanvragen

  Een grote bruiloft tent huren?

  Bekijk Luxury Dream Tent
  bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-luxury dream tent-sailcloth tent-verlichting-buiten trouwen-vlondervloer-trouwen in een veld

  De Luxury Dream Tent is de perfecte keuze!

  De Luxury Dream Tent is de perfecte match voor de meest dromerige gelegenheden. Het is een mooie sailcloth tent wat een luxe uitstraling geeft.