Bruilofttenthuren-Bruilofttent huren-Haarlem-flextent-afmeting 10,5x15,0 meter-buitenbruiloft-vlondervloer-sfeerverlichting
Bruilofttenthuren-Bruiloft tent huren-stretchtent-Haarlem-birthdayparty-tuinfeest
bruilofttenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-bruiloft-luxury dream tent-sailcloth tent-erehaag-looppad vlondervloer-buiten trouwen-fotoshoot-nienke van denderen (2

Stappenplan voor het kiezen van een bruiloft tent

Tenten

Goedemorgen

Welkom

Scrollen

Hoe selecteer je de beste tent voor jullie bruiloft?

Hoe kun je de geschikte tent voor jullie bruiloft, bruiloftsceremonie of bruiloftsfeest kiezen?
Dan is het handig om de volgende checklist af te werken:
*Wat?
*Wie?
*Hoe?
*Waar?
*Wanneer?

Wij hebben meerdere tenten voor diverse gelegenheden. Wij bieden voldoende keuze en alles is mogelijk afhankelijk van jullie smaak. Maar om je iets verder op weg te helpen kun je jezelf de volgende vragen stellen:

Stp 1: WAT?

Wat ga je vieren? Uiteraard jullie huwelijk!
Jullie grijpen dit aan en willen het bijzondere moment delen met jullie dierbaren.
Afhankelijk van het moment wat je wilt vieren bepaal je de setting en sfeer die je wilt creëren. Bij een huwelijk, is een statische of stijlvolle uitstraling gepaster dan bij een tuinfeest. Uiteraard voor deze gelegenheid ook afhankelijk wat hierbij je persoonlijke voorkeur is en de ambiance die bij je past, want alles kan en niets is goed of fout!

Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-Droom Wedding-wij trouwen niet feest-flextent-vlondervloer-prikverlichting-prikkabel-sfeerverlichting-stretchtent

Stap 2: WIE?

Hoe hoog de kosten van jullie bruiloft zullen zijn ligt geheel aan de omvang van de groep mensen die jij uitnodigt. Hoe meer gasten, hoe groter de tent. Stel jezelf daarom de volgende vragen:

– Met wie willen jullie deze bijzondere gelegenheid vieren?
– Wordt het een grootschalige bruiloft of geven jullie de voorkeur aan een kleinere en intieme setting?
– Hoe groot zijn jullie families, vrienden- en kennissenkring, of zakelijk bestand?
– Reken het aantal personen uit die absoluut niet op jullie gastenlijst mogen ontbreken.

Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-Luxury Dream Tent-wedding-WedFest Festival Wedding

Stap 3: HOE?

Hoe? De meest basale vraag van allemaal. Denk voor jezelf na hoe alles eruit moet zien en hoe wil jij dit met je meest gewaardeerde gasten vieren?

– Wordt het een zittende bruiloft? Een ceremonie, kerkelijke inzegening of bruiloftsfeest?
– Gaat het om een lopende receptie met voldoende loopruimte en statafels?
– Is er voldoende ruimte voor de kleintjes met volop speel en beweegruimte en speeltoestellen?
– Bruiloft Party met genoeg dansruimte. Of een diner a la carte, en bij voorkeur aan lang gedekte tafels, ronde zitting of liever een walking diner? Of wordt het one big party? Een knalfeest met podium voor de band of DJ-booth, bar voor de cocktail shakers en dansvloer met fantastische verlichting voor een swingende dansavond?

You name it,  We make it!

Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-Almere-luxury dream tent-10x10 meter-aankleding-wedding-vlondervloer-decoratie

Stap 4: WAAR?

Op welke locatie gaat jullie bruiloft plaatvinden? Wij komen vaak op locaties waar we een tent of feest opbouwen op gras en af en toe zelfs modderige ondergronden. Bij formele feesten waar mensen in nette kleding komen met ongeschikt schoeisel adviseren wij een mooie houten vloer te laten plaatsen. Kijk dus bij het uitkiezen van jullie trouw locatie naar:

– Hoe zijn de ondervloeren?
– Is gras of stenen ondergrond oké, of liever een mooie houten vloer voor bij jullie gelegenheid?
– Wat zijn de afmetingen en de ruimtes waar de tent geplaatst gaat worden?
– Hebben jullie een locatie in jullie hoofd?

Beschikken jullie zelf over een open ruimte in de tuin, bos, op het strand of wil je aan een schuur, huis, kerk, gebouw of overkapping te bouwen? Voor ons is niets te gek, want door onze expertise en jarenlange ervaring hebben we al menig obstakel overwonnen en is geen probleem te groot om op te kunnen lossen. We zijn zeer flexibel en wij bedenken creatieve oplossingen. Zo hebben wij over bomen, grote obstakels, zelfs over of in het water tenten opgebouwd. Waar menig collega een klus niet durft te accepteren of garanderen gaan wij graag de uitdaging aan, om onze vakkundigheid in te kunnen zetten en bouwen gerust. We bouwen graag mee om jullie bruiloft tot een succes te maken!

Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-luxury dream tent-buiten trouwen-bruiloft in eigen tuin-bruilofttent-styling-

Stap 5: WANNEER?

Tijd en datum is altijd essentieel voor een Bruiloft. Niet alleen voor de communicatie richting de gasten, maar ook voor ons als tentbouwer. We hebben te maken seizoensinvloeden zoals wind, regen en temperaturen en natuurlijk seizoen drukte. In de lente zomer wanneer de temperaturen aangenaam zijn om een feest te geven buiten merken wij dat het altijd drukker wordt. Plan daarom je feest op tijd!

Bij deze stap is het belangrijk om te kijken in welk jaargetijde jij onze tent wil boeken, want dan kun je rekening houden met de voorkeur om de tent volledig te kunnen sluiten of open te houden. Je hebt te maken met regelgeving en corona, dus waarschijnlijk wil je meer beweegruimte en ventilatie behouden.

Wij kunnen oplossingen bedenken zoals:

– Alleen de bovenkant te overkappen, of één deel van de tent winddicht te maken.
– Bij extreme kou of wind is er ook de mogelijkheid om een mooie vloer, die ook werkt als isolatie en onze stijlvolle verwarming bij te boeken.
– Nederland is een onvoorspelbaar en regenachtig land, maar kent ook extreme hittegolf dagen. Bij beide zit je goed; zowel stijlvol droog én beschermd tegen de zon.

We will cover you!

bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-privéfeest-tuinfeest-haarlem-rico-verhoeven-koolhaasconcepts-aankleding-verjaardagfeest-flextent-75x15-meter-flame-heater

Onze tenten

Flextent

Zo hebben we de keuze uit een mooie flextent. Dit is een strechtent die in meerdere maten te verkrijgen is, en zo flexibel is dat deze geschikt is voor elke willekeurige locatie. Zowel open ruimtes als in elk onmogelijk denkend hoekje of bochtje en geen lastig obstakel te gek, om overheen of omheen te bouwen. De houten palen en de urban look maken deze tent zowel geschikt voor een formele als een informele gelegenheid.

Luxury Dream Tent

De Luxury Dream Tent, ook wel Ivory Tent of Sailcloth Tent genoemd, is ons paradepaardje met haar indrukwekkende uitstraling. Met deze Lodge Tent kun je zowel een sprookjesachtige ambiance als een spectaculair event creëren. Ook deze tent is in meerdere maten verkrijgbaar. Bij deze luxe tent heb je ook de keuze om deze geheel open of met zijwanden, eventueel met gordijnen te plaatsen.

Laat ons jullie helpen!

Komen jullie er niet uit met wat, wie, hoe, waar en wanneer? Wij staan altijd voor jullie klaar om met je mee te denken, en om jullie wensen te vertalen om de juiste keuze te maken bij teveel keuzestress.  Ook kunnen we jullie connecten met één van onze vele collega’s die elk op eigen vakgebied zo zijn expertise heeft, in zowel planning, styling, aankleding, bloemisten, catering, licht & geluid als alle type planners.

U vraagt, wij draaien. Wij staan graag klaar om jouw feest tot een succes en onvergetelijk te maken!!

Offerte