Bruilofttenthuren-bruiloft tent huren-bruilofttent huren-buiten trouwen-trouwen in een tent-Wedfest Festival Wedding
Bruilofttenthuren-Bruiloft Tent Huren-Luxury Dream Tent-wedding-WedFest Festival Wedding

VALENTIJN♡♡♡

Tenten

Goedemorgen

Welkom

Scrollen

VIER VALENTIJN, VIER DE LIEFDE!!

Wat een mooie liefdevolle dag!!

Een dag waarop we elkaar bellen, kaartjes sturen,  bloemetjes, bonbons of parfum en cadeautjes geven.
Een dag waarop we onszelf weer herinneren om tegen je geliefde te zeggen dat je van hem of haar houdt.
Een dag waarop we gezellig samen romantisch gaan dineren,  of thuis gaan kokkerellen,  ons best doen en de kaarsjes aansteken.
Een dag waarop we onze mobiels even aan de kant leggen, en even écht aandacht voor elkaar hebben.
Een dag waarop we de tijd nemen voor een goed gesprek en ons oprecht te interesseren in elkaar en naar elkaar te luisteren.
Een dag waarop we elkaar toch weer iets beter leren kennen.
Een dag waarop we ons weer herinneren hoe we elkaar ontmoet hebben en wat we zo leuk aan de ander vinden. Daar bij stil te staan en dat ook naar elkaar uit te spreken.

((Maarrr ook als je dit alles diep in je hart even niet voelt, of even niet meer herinnert, omdat die eerste liefde is overgewaaid. Het kaarsje niet meer vlamt maar in waakstand staat. Je het allemaal even niet meer weet, en twijfelt…
Weet dan dat je hier niet alleen in staat,  met jou zijn er zovelen en schroom daarom niet, maar deel het. Spreek jezelf uit, uiteraard naar je partner maar ook naar je naasten.  Het geeft vaak zo’n opluchting om even je ware gevoelens te kunnen uiten, eerlijk te zijn naar die ander maar ook naar jezelf.  Juist nu, in een wereld van schone schijn.
Social media kan ons veel brengen,  maar het doet ook afbreuk aan de waarheid en oprechtheid.  Het geeft een bepaalde dopamine af in je hersenen waardoor we het heerlijk vinden om uren te scrollen door ‘het perfecte leven’ van een ander, wat dus ook verslavend werkt. Maar tegelijkertijd verdoen we onze eigen kostbare tijd en stompen we zelf af, zijn we verdoofd, worden we gevoelloos,  ongeïnteresseerd en zien we de ware schoonheden van ons eigen leven niet meer. Dus wordt wakker! Kijk niet naar  elkaars tekortkomingen,  maar tel je zegeningen!
Wees dankbaar!
Is er werk aan de winkel ga ervoor, zorg dat het vlammetje niet uitgaat, maar laat het vuur weer branden! Werk eraan, gooi hout op het vuur en laat het vlammen!))

Een wijze les uit de bijbel zegt, Man, verover en bescherm je vrouw als een leeuw, zodat ze zich veroverd en veilig voelt. Maar behandel haar ook als kwetsbaar porselein en blinkend goud. Dus wees voorzichtig met je vrouw, behandel haar met tederheid, en poets haar op zodat ze zal stralen. Ze zal gevleid zijn, en dat zul je als man ook voelen en ervaren.
En vrouwen behandel je man met respect, geef hem de plek die hij toekomt als man van het gezin. Eer en waardeer ook zijn talenten. En laat hem dat ook weten, benoem het, dat laat hem groeien.
En dat man en vrouw verschillend zijn is een feit, is juist fijn en vult elkaar aan. Gelijkwaardig, maar probeer niet meer als de ander te zijn, maar respecteer de verschillen. En waardeer elkaar om wie hij is.

Dus vier Valentijn, VIER DE LIEFDE  maar niet alleen op 14 februari, maar ook op 3 maart, 27 april, 4 juni, 21 juli en ga zo maar door❤❤❤

Wel trouwen, niet trouwen, je gaat nog trouwen of jullie zijn al getrouwd het kan allemaal! Zo kan je natuurlijk ook de liefde vieren. Met een groot of klein intiem gezelschap onder een prachtige Sailcloth Tent of Stretchtent een ceremonie houden of in één van transparante boogspant aluhal, heerlijk dineren en afsluiten met een feestje. Er is zoveel mogelijk!

Voor jou een vraag voor ons een weet! Neem gerust contact met ons en wij voorzien je van alle nodige informatie. Het is niet zomaar iets, je hebt tenslotte iets speciaals te vieren.

Offerte